Gyors menü

Coaching

Ha gyakran előfordul, hogy a legfontosabb feladatokat halogatod, ha azt érzed, hogy nem vagy a helyeden, alulmotivált vagy, akkor személyes coaching alkalmainkat ajánljuk, ahol feltárjuk a személyes hatékonyságban lévő mélyebb gátakat, és az elakadásokra, valamint a hárítások feloldására fókuszálunk.

Ügyfeleink véleménye

Melyiket válasszam?

Aktuális coaching típusaink

Egyedi productivity coaching alkalmainkon feltárjuk, hogy melyek a személyes hatékonyságod útjában álló gátak, illetve hogy mely erősségeidre építve tudjuk megsokszorozni a hatékonyságodat. Meghatározzuk, hogy milyen stratégia mentén tudsz elbánni azokkal a feladatokkal, amiket halogatsz. Egyedi tesztjeinkkel meghatározzuk, hogy milyen típusú feladatok a legmotiválóbbak számodra.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden, ha alulmotivált vagy, ha kiégtél, vagy érzed, hogy már nemsokára kiégsz, akkor karrier coachingra van szükséged. A hatékonyságunk egyik legfontosabb eleme, hogy a megfelelő célokért küzdjünk. A coaching során összehangoljuk a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat az álmaiddal, és stratégiát vázolunk fel, hogy tényleg reális, elérhető célt láthass magad előtt.

ÉRDEKEL A COACHING SZOLGÁLTATÁSUNK? KÉRD EGYEDI TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Tovább

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

TRÉNING

ikon-trening
  • Ha a legmodernebb idő- és feladatmenedzsment technikákat szeretnéd elsajátítani, akkor a gyakorlatorientált egynapos tréningjeinket ajánljuk.

   
   
   
  Tovább
   

Konzultáció

ikon-konzult
  • Ha nem tudod, hogyan aknázd ki a technika adta lehetőségeket vagy specifikus tudást szeretnél, akkor személyes konzultációt
   biztosítunk.

   
   
   
   
  Tovább
   

Coaching

ikon-coach
  • Ha előfordul, hogy a legfontosabb feladatokat halogatod, alulmotivált vagy, vagy úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden, akkor segítünk feloldani a gátakat.

   

   
   
   
   

Vállalatirányítási rendszerek

ikon-vallalat
  • Ha szeretnéd jobban átlátni, hogy ki mivel foglalkozik, ha kezelhetetlennek érzed a projekteket, ha próbáltál már feladatkezelő rendszert bevezetni, de nem jártál sikerrel, akkor segítünk.

   

  Tovább