Gyors menü
 

AKTUÁLIS KÉPZÉSEINK EGYÉNEKNEK

TRÉNING

Tréningjeinken bemutatjuk a legmodernebb idő- és feladatmenedzsment technikákat, illetve

egyedülálló képzést adunk a legsikeresebb hatékonyságnövelő alkalmazásokból.

Tréningjeink maximum egynaposak, gyakorlatorientáltak és azonnal alkalmazhatóak.

Hiába van meg a képességünk, hogy a munkánkra és a legfontosabb feladatokra hatékonyan koncentráljunk, a napi folyamatos, hirtelen beérkező, de nem feltétlenül sürgős munkák kihívás elé állítanak bennünket. Az egynapos tréning egyszerű, alapvető gondolkodási folyamatot tanít meg, amelyet a résztvevők azonnal alkalmazni tudnak munkájukban. Bemutatjuk a GTD öt lépésből álló rendszerét, mellyel hatékonyan kezelhetőek a munkánkat állandóan megszakító beérkező információk (posta, memó, meeting, e-mail, ötletek, jegyzetek, feladatlisták, újabb projektek, referenciaanyagok stb), és praktikus módszert adunk a hatékony munkához szükséges papír alapú, illetve elektronikus rendszerek használatához.

 

Következő nyílt tréningünk időpontja: Szervezés alatt…

Tréningünkön megismerkedhetsz az Evernote felépítésével és a desktop alkalmazáson kívül a mobil eszközökön történő használatának előnyeivel is. Az alapvető funkciók begyakorlása után bemutatjuk azokat a trükköket, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki az alkalmazásból. Végül elemezzük a különböző jegyzetelő alkalmazásokkal való kapcsolatát illetve előnyeit.

 

ÉRDEKEL A TRÉNING SZOLGÁLTATÁSUNK? KÉRD EGYEDI TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Tovább

KONZULTÁCIÓ

Ha túl sok helyre írod az elvégzendő feladataidat, vagy nincsenek rendszerezve a dokumentumaid, esetleg nem tudod, hogyan aknázd ki a technika adta lehetőségeket, vagy specifikus tudást szeretnél, akkor személyes konzultációs alkalmainkon segítünk kialakítani egyedi workflow-dat.

A GTD konzultációt bármely munkakör esetén ajánljuk, ahol megnövekedett információáramlással kell megküzdened (közép- és felsővezetői munkakörök, projektmenedzsment, sales, rendezvényszervezés stb. ). A GTD konzultáció keretében feltérképezzük az összes elvégzendő feladatodat, illetve kiértékeljük az iratok, az elektronikus kommunikáció, a meetingekhez és a projektekhez kapcsolódó anyagok mozgását és számontartását. A személyes tanácsadás során felállítunk egy személyes információ- és feladatkezelési folyamatot, mely során elkészül a személyre szabott GTD workflow-d.

Sokat profitálhatsz abból, ha van melletted egy Evernote-szakértő, aki segít kiértékelni a workflow-dat és az általad használt eszközöket, hogy zavartalanul integrálhasd a már meglévő rendszeredbe az Evernote alkalmazást. Konzultációs alkalmainkon arra koncentrálunk, hogy egyedi igényeidhez igazodva gyakorlati segítséget kapjál a mindennapi feladataid hatékonyabb elvégzéséhez az Evernote mobil és desktop alkalmazásán keresztül.

ÉRDEKEL A KONZULTÁCIÓ? KÉRD EGYEDI TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Tovább

COACHING

Ha gyakran előfordul, hogy a legfontosabb feladatokat halogatod, ha azt érzed, hogy nem vagy a helyeden, alulmotivált vagy, akkor személyes coaching alkalmainkat ajánljuk, ahol feltárjuk a személyes hatékonyságban lévő mélyebb gátakat, és az elakadásokra, valamint a hárítások feloldására fókuszálunk.

Egyedi productivity coaching alkalmainkon feltárjuk, hogy mik a személyes hatékonyságod útjában álló gátak, illetve hogy mely erősségeidre építve tudjuk megsokszorozni a hatékonyságodat. Meghatározzuk, hogy milyen stratégia mentén tudsz elbánni azokkal a feladatokkal, amiket halogatsz. Egyedi tesztjeinkkel meghatározzuk, hogy milyen típusú feladatok a legmotiválóbbak számodra.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden, ha alulmotivált vagy, ha kiégtél vagy érzed, hogy már nemsokára kiégsz, akkor karrier coaching-ra van szükséged. A hatékonyságunk egyik legfontosabb eleme, hogy a megfelelő célokért küzdjünk. A coaching során összehangoljuk a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat az álmaiddal, és stratégiát vázolunk fel, hogy tényleg reális és elérhető célt láss magad előtt.

ÉRDEKEL A COACHING SZOLGÁLTATÁSUNK? KÉRD EGYEDI TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Tovább