Gyors menü
 

EVERNOTE

Emlékezz mindenre!

Ahol mindent összegyűjthetsz…

Az Evernote szoftver a leghatékonyabb jegyzetkezelő alkalmazás: jegyzetek, fotók, címek, témák egyetlen helyre gyűjthetők össze.

… és könnyedén megtalálhatsz…

Minden, amire emlékezni szeretnénk könnyedén előkereshető: képek, szavak, címkék a készítés helyszíne vagy saját kézírásunk alapján.

…bármely eszközön.

Eddig több mint 16.000 vállalat bízta magát az Evernote-ra.

CSATLAKOZZ A TÖBB MINT 100 MILLIÓ ELÉGEDETT FELHASZNÁLÓHOZ!

„Az Evernote-nak köszönhetően kialakítottunk egy 100 százalékban papírmentes pénzügyi rendszert.”

Krisstina Wise, alapító és ügyvezető igazgató, GoodLife Team

„Mindegy, hogy mit kutatunk, vagy mit tanulunk – minden összefüggésben van mindennel. Az Evernote segít felfedezni ezeket az összefüggéseket.”

Aarron Walter UX igazgató, Mailchimp

A KÉPZÉS FORMÁI

Tréningünkön megismerkedhetsz az Evernote felépítésével és a desktop alkalmazáson kívül a mobil eszközökön történő használatának előnyeivel is. Az alapvető funkciók begyakorlása után bemutatjuk azokat a trükköket, amikkel a legtöbbet hozhatod ki az alkalmazásból. Végül elemezzük a különböző jegyzetelő alkalmazásokkal való kapcsolatát, illetve előnyeit.

 

Sokat profitálhatsz abból, ha van melletted egy Evernote-szakértő, aki segít kiértékelni a workflow-dat és az általad használt eszközöket, hogy zavartalanul integrálhasd a már meglévő rendszeredbe az Evernote alkalmazást. Konzultációs alkalmainkon arra koncentrálunk, hogy egyedi igényeidhez igazodva gyakorlati segítséget kapjál a mindennapi feladataid hatékonyabb elvégzéséhez az Evernote mobil és desktop alkalmazásán keresztül.

Gyere el, és ismerkedj meg az EVERNOTE-al ingyenes előadásunkon!

 

Érdekel

ÉRDEKEL AZ EVERNOTE? KÉRD EGYEDI TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Tovább

TOVÁBBI KIEMELT KÉPZÉSEINK

Intézz el mindent!

A különböző time management rendszerek azért buknak el, mert túl bonyolultak. A GTD végtelenül egyszerű. Lényege, hogy könnyítsünk a pszichés terhelésen, és az ott tárolt információkat rakjuk egy megbízható rendszerbe.

Elérhető tréning és konzultáció formában.

Részletek

Tartsd kézben a dolgokat!

Ha „beragad” egy munkafolyamat, a feladat kiosztója és a csapat többi tagja is gyorsan kiderítheti, melyik fázis vagy épp melyik kolléga szorul segítségre. Az Asana gyors, egyszerű, hatékony feladatkezelő rendszer, amelyben egy munkacsoport tisztán és egyértelműen láthatja a végcélig vezető lépéseket és az egyes szakaszok felelőseit.

Elérhető konzultáció és komplex szervezetirányítási rendszer bevezetése formában.

Részletek