Gyors menü
 

KONZULTÁCIÓ

Ha túl sok helyre írod az elvégzendő feladataidat, vagy nincsenek rendszerezve a dokumentumaid, esetleg nem tudod, hogyan aknázd ki a technika adta lehetőségeket, vagy specifikus tudást szeretnél, akkor személyes konzultációs alkalmainkon segítünk kialakítani egyedi workflow-dat.

Ügyfeleink véleménye

AKTUÁLIS KONZULTÁCIÓS ALKALMAK

A GTD konzultációt bármely munkakör esetén ajánljuk, ahol megnövekedett információáramlással kell megküzdened (közép- és felsővezetői munkakörök, projektmenedzsment, sales, rendezvényszervezés stb.). A GTD konzultáció keretében feltérképezzük az összes elvégzendő feladatodat, illetve kiértékeljük az iratok, az elektronikus kommunikáció, a meetingekhez és a projektekhez kapcsolódó anyagok mozgását és számontartását. A személyes tanácsadás során felállítunk egy személyes információ- és feladatkezelési folyamatot, mely során elkészül a személyre szabott GTD workflow-d.

Sokat profitálhatsz abból, ha van melletted egy Evernote-szakértő, aki segít kiértékelni a workflow-dat és az általad használt eszközöket, hogy zavartalanul integrálhasd a már meglévő rendszeredbe az Evernote alkalmazást. Konzultációs alkalmainkon arra koncentrálunk, hogy egyedi igényeidhez igazodva gyakorlati segítséget kapjál a mindennapi feladataid hatékonyabb elvégzéséhez az Evernote mobil és desktop alkalmazásán keresztül.

ÉRDEKEL A KONZULTÁCIÓ? KÉRD EGYEDI TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Tovább

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

TRÉNING

ikon-trening
  • Ha a legmodernebb idő- és feladatmenedzsment technikákat szeretnéd elsajátítani, akkor a gyakorlatorientált egynapos tréningjeinket ajánljuk.

   
   
   
  Tovább
   

Konzultáció

ikon-konzult
  • Ha nem tudod, hogyan aknázd ki a technika adta lehetőségeket vagy specifikus tudást szeretnél, akkor személyes konzultációt
   biztosítunk.

   
   
   
   
   

   

Coaching

ikon-coach
  • Ha előfordul, hogy a legfontosabb feladatokat halogatod, alulmotivált vagy, vagy úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden, akkor segítünk feloldani a gátakat.

   
   
   
  Tovább
   

Vállalatirányítási rendszerek

ikon-vallalat
  • Ha szeretnéd jobban átlátni, hogy ki mivel foglalkozik, ha kezelhetetlennek érzed a projekteket, ha próbáltál már feladatkezelő rendszert bevezetni, de nem jártál sikerrel, akkor segítünk.

   

  Tovább