Gyors menü
 

AKTUÁLIS KÉPZÉSEINK SZERVEZETEKNEK

TRÉNING

Tréningjeinken bemutatjuk a legmodernebb idő- és feladatmenedzsment technikákat, illetve egyedülálló

képzést adunk a legsikeresebb hatékonyságnövelő alkalmazásokból.

Tréningjeink maximum egynaposak, gyakorlatorientáltak és azonnal alkalmazhatóak.

Hiába van meg a képességünk, hogy a munkánkra és a legfontosabb feladatokra hatékonyan koncentráljunk, a napi folyamatos, hirtelen beérkező, de nem feltétlenül sürgős munkák kihívás elé állítanak bennünket. Az egynapos tréning egyszerű, alapvető gondolkodási folyamatot tanít meg, amelyet a résztvevők azonnal alkalmazni tudnak munkájukban. Bemutatjuk a GTD öt lépésből álló rendszerét, mellyel hatékonyan kezelhetőek a munkánkat állandóan megszakító beérkező információk (posta, memó, meeting, e-mail, ötletek, jegyzetek, feladatlisták, újabb projektek, referenciaanyagok stb), és praktikus módszert adunk a hatékony munkához szükséges papír alapú, illetve elektronikus rendszerek használatához.

 

Következő nyílt tréningünk időpontja: Szervezés alatt…

Tréningünkön megismerkedhetsz az Evernote felépítésével és a desktop alkalmazáson kívül a mobil eszközökön történő használatának előnyeivel is. Az alapvető funkciók begyakorlása után bemutatjuk azokat a trükköket, amikkel a legtöbbet hozhatod ki az alkalmazásból. Végül elemezzük a különböző jegyzetelő alkalmazásokkal való kapcsolatát illetve előnyeit.

 

ÉRDEKEL A TRÉNING SZOLGÁLTATÁSUNK? KÉRD EGYEDI TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Tovább

VÁLLALATIRÁNYÍTÁS ASANÁVAL

Az Asana egy tökéletes vállalatirányító és feladatkezelő szoftver, mely rendszerben tartja a feladatokat, segít delegálni és prioritásokat felállítani. Az Asana megkönnyíti a csapatmunkát, a feladatok kiosztását, projektcsapatok beosztását, brainstormingok folyamatos lebonyolítását, elvégzett munkák követését.

 

 

Részletek