Gyors menü
 

TRÉNING

Tréningjeink maximum egynaposak, gyakorlatorientáltak és azonnal alkalmazhatóak.

Tréningjeinken bemutatjuk a legmodernebb idő- és feladatmenedzsment technikákat, illetve egyedülálló képzést adunk a legsikeresebb hatékonyságnövelő alkalmazásokból.

ÜGYFELEINK

AKTUÁLIS TRÉNINGJEINK

Hiába van meg a képességünk, hogy a munkánkra és a legfontosabb feladatokra hatékonyan koncentráljunk, a napi folyamatos, hirtelen beérkező, de nem feltétlenül sürgős munkák kihívás elé állítanak bennünket. Az egynapos tréning egyszerű, alapvető gondolkodási folyamatot tanít meg, amelyet a résztvevők azonnal alkalmazni tudnak munkájukban. Bemutatjuk a GTD öt lépésből álló rendszerét, mellyel hatékonyan kezelhetőek a munkánkat állandóan megszakító beérkező információk (posta, memó, meeting, e-mail, ötletek, jegyzetek, feladatlisták, újabb projektek, referenciaanyagok stb), és praktikus módszert adunk a hatékony munkához szükséges papír alapú, illetve elektronikus rendszerek használatához.

Tréningünkön megismerkedhetsz az Evernote felépítésével és a desktop alkalmazáson kívül a mobil eszközökön történő használatának előnyeivel is. Az alapvető funkciók begyakorlása után bemutatjuk azokat a trükköket, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki az alkalmazásból. Végül elemezzük a különböző jegyzetelő alkalmazásokkal való kapcsolatát illetve előnyeit.

 

ÉRDEKEL A TRÉNING SZOLGÁLTATÁSUNK? KÉRD EGYEDI TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Tovább

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

TRÉNING

ikon-trening
  • Ha a legmodernebb idő- és feladatmenedzsment technikákat szeretnéd elsajátítani, akkor a gyakorlatorientált egynapos tréningjeinket ajánljuk.

   
   
   
   
   

Konzultáció

ikon-konzult
  • Ha nem tudod, hogyan aknázd ki a technika adta lehetőségeket vagy specifikus tudást szeretnél, akkor személyes konzultációt
   biztosítunk.

   
   
   
   
  Tovább
   

Coaching

ikon-coach
  • Ha előfordul, hogy a legfontosabb feladatokat halogatod, alulmotivált vagy, vagy úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden, akkor segítünk feloldani a gátakat.

   
   
   
  Tovább
   

Vállalatirányítási rendszerek

ikon-vallalat
  • Ha szeretnéd jobban átlátni, hogy ki mivel foglalkozik, ha kezelhetetlennek érzed a projekteket, ha próbáltál már feladatkezelő rendszert bevezetni, de nem jártál sikerrel, akkor segítünk.

   

  Tovább